søndag 2. august 2009

Grenserittet

Årets Grenseritt er nå unnagjort, og det var som alltid et flott arrangement. Etter flere dager med store nedbørsmengder var værgudene denne dagen på syklistenes side. På startstreken i år sto mange av de beste mtb rytterne i Norge, Sverige og Danmark, noe vi fikk føle på farten som ble satt fra start. Ble litt for defensiv i starten, og klarte ikke å komme meg med i puljen med de aller beste. Havnet i en pulje med ca 10 ryttere, hvor ikke alle var like dravillige. Dette førte til at vi aldri kom oss opp i den store puljen i front. Men de som dro, kjørte det de maktet. Må takke Jens Arne Svartedal for fantastisk innsats hele veien, denne mannen kan ikke bare gå fort på ski! Terje fra teamet var også med i denne puljen, og bidro med sine kjempekrefter.
Vi kom inn på 2.33, drøye 3 minutter etter den store puljen i front, og 9 minutter bak de tre suverene svenskene. Svenskene har virkelig MTB ryttere i verdensklasse.
Oppsummert kan man ikke være annet en fornøyd, og arrangementet er fantastisk flott. De som ikke har kjørt dette rittet, må sørge for å skaffe seg en plass neste år:)
Nå blir det en uke med mye harde intervaller for å toppe formen, før Drammensrittet og Birken står for tur:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar