lørdag 16. mai 2009

Follo rittet

Nok et landeveis ritt er unnagjort på Nakamura Pursuit Build Custom sykkelen. Både undertegnede, Petter og Kristian stilte til start i dag. Vi bestemte oss for å prøve å bli med på det som var av støting og brudd. Vi fikk også god hjelp av to ryttere fra stovnerkameratene.
Rittet ble som vi regnet med preget av støting og små og store brudd hele veien. Teamet var med på det meste av brudd, og vi er godt fornøyd med innsatsen. Dessverre vare det ingen brudd som gikk helt inn i dag, og det ble en gjeng på ca 15-20 ryttere som kom samlet til mål. Erik og Petter var med her, og Kristian var meget uheldig og punkterte på den siste milen før mål. Dette var mitt første ritt på den nye Nakamura raceren, og den leverte varene. Sykkelen var meget stabil i høy hatighet, samtidig som den akselerer meget raskt. Man får en solid respons fra rammen og hjulene både i sittende og stående stilling, og man er raskt oppe i høy hastighet. I bakkene merker man godt at vekten ikke er mer enn 6,1kg.
Meget lav vekt i kombinasjon med en meget stiv ramme og et stivt hjulsett er det ikke mange som kan levere, og Nakamura viser at de kan konkurrerer med de store sykkelmerkene på markedet.

Nå er det bare en uke til norgescupen i maraton starter, og vi gleder oss.

Ønsker alle en riktig flott 17 mai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar